Uniting Cultures    Enriching Lives

Uncategorized

FTAA 2024 BLOG SPOT #04

Yeni FTAA Başkanı ve Başkan Yardımcısından Merhabalar!

Sevgili FTAA Üyeleri ve Dostları,
FTAA Başkanı ve Başkan Yardımcısı olarak yeni rollerimize adım atmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

6 Ekim, Pazar – Sezon Açılış Brunch buluşmasi

2024 Sonbahar/Kış sezonuna başlarken, sizleri 6 Ekim Pazar günü Florida Türk Evi’nde düzenlenecek Sezon Açılış Brunch etkinliğimize içtenlikle davet ediyoruz. Açılışımızda FTAA ailemiz ile yeniden kaynaşmak ve önümüzdeki dönemde gerçekleşecek etkinlikler, kulüpler ve buluşmalar hakkında bilgi edinmek için harika bir fırsat olacaktır. Aynı zamanda Dr. Erdem Genç tarafından cömertçe sunulacak eğlenceli bir beden perküsyonu atölyesi de yer alacaktır. Hep birlikte, bizleri birleştiren zengin kültürel mirasımızı kucaklamak için bir araya gelelim!

27 Ekim, Pazar – Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Ayrıca, 27 Ekim Pazar günü Hallandale’deki Gulfstream Park’ta düzenlenecek olan bu yılın merakla beklenen Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları için de sabırsızlanıyoruz. Bu etkinliğimiz 5:30 PM’de ismini “Cumhuriyet Bayramı Koşusu” verdiğimiz bir at yarış ile başlayacak, ardından 6:30 PM’de keyifli bir Gala Yemeği ile devam edecektir. Smokin kıyafeti önerilen bu gala yemeğinde ünlü sanatçı Ferhat Göçer, yerel müzisyenlerimiz Ümit Ortaç ve dostları eşliğinde harika bir canlı performans sergileyecekler. Kaçırılmaması gereken bu unutulmaz gecede Türk kültürümüzü ve tarihimizi, baş tacımız olan Atatürk’ü anma töreniyle ve Marşlarımızı söyleyerek büyük bir coşkuyla hep birlikte kutlayalım. Biletler şu anda satışta, bilgi ve destek için bizlere ulaşabilirsiniz.

17 Kasim Pazar – Özel Genel Kurul Toplantısı IÇin Yenİ Tarİh

Bu heyecan verici etkinlikler doğrultusunda, 13 Ekim Pazar günü planlanan Özel Genel Kurul toplantısını Yönetim Kurulu olarak başka bir tarihe erteleme kararı verdik. Düşüncemiz Cumhuriyetimizin ilan edildiği bu güzel Ekim ayında, kıymetli vatanımızı bize vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için, Cumhuriyetimizi, toplumsal birlik beraberliğimizi coşku ile kutlamaktır. Bayraklarımız ve tüm heyecanlarımızla sizleri bekliyor olacağız.
Özellikle sosyal medya IP hakları konusunu ele alacak olan bu Genel Kurul toplantısı, konuya gereken özen ve dikkatle yaklaşabilmemiz için 17 Kasım 2024 tarihine ertelenmiştir. Bu özel toplantının gereksinimlerini ve program detaylarını da pek yakında paylaşıyor olacağız.

dÖrt gözle beklİyoruz

Bu yaklaşan etkinliklerde hepinizi görmeyi ve topluluğumuzun sıcaklığı ve dostluğunu birlikte paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.
Güncel kalmak için lütfen FTAA Facebook ve Instagram sayfalarımızı takip etmeye devam edin.
Pek yakında görüşmek ümidiyle…
Saygılarımızla,
FTAA Başkan – Mine Yüksel Tile Elit
FTAA Başkan Yardımcısı – Burak Canseverler Burak Canseverler

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.

$
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Billing Details

Donation Total: $100